ESI Montage

MEER INFORMATIE?

ESI MONTAGE

Plettenbergstraat 25
5993 EN Maasbree

+31 (0)6 30 84 71 83

Ondanks dat wij reeds goed bekend zijn bij veel bedrijven in de logistieke dienstverlening, willen wij ons toch graag opnieuw aan u voorstellen.
Belangrijk hierbij is dat ons team – en dus haar vakbekwaamheid en efficiency – niet verandert.

Waarom dan opnieuw voorstellen?
Welnu, het kader waarbinnen wij onze diensten verlenen gaat drastisch op de schop. Vanaf nu bieden wij u namelijk de mogelijkheid tot het afsluiten van een (onderhouds-)abonnement voor alle werkzaamheden die nodig zijn om de juiste inrichting van uw magazijnen te waarborgen.

Deze werkzaamheden kunnen nieuwe inrichting, aanpassing of reparatie van uw magazijnstellingen omvatten, inclusief bijvoorbeeld het plaatsen van verdiepings- of entresolvloeren, trappen etc.

De werking van ons abonnement is eigenlijk heel simpel: u weet als geen ander hoeveel uren u in voorgaande jaren heeft betaald aan onderhoud, aanpassing en nieuwbouw van uw magazijninventaris. Op basis hiervan maakt u een schatting voor het komende of lopende jaar en sluit hiervoor - tegen zéér scherpe prijzen - een abonnement bij ons af. Vergeleken met het gemiddelde uurtarief in de markt, kan uw voordeel oplopen tot vele duizenden euro’s!

Jaar om, maar uren niet?
Geen nood, want u neemt de uren van het afgelopen jaar gewoon mee naar het eerste kwartaal van het komende jaar. U heeft dan als het ware geen 12, maar 15 maanden om uw ingekochte uren te verbruiken.

Behalve de zeer scherpe prijs, is natuurlijk ook de efficiency van onze opzet belangrijk: Eén vaste contactpersoon. U belt – wij komen. Eén telefoontje is voldoende. Cliënten met contract gaan natuurlijk altijd voor !

Wij stellen voor uw wensen kenbaar te maken, zodat wij u een passende offerte kunnen aanbieden. Onze offerte is twee weken geldig en vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Op al onze aanbiedingen, offertes en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Behalve de werkzaamheden zoals hiervoor omschreven, kunnen wij desgewenst natuurlijk ook zorg dragen voor (periodieke) keuring van uw magazijninrichting. Voor de verrekening van de uren voor het keuren van uw magazijninrichting gelden afwijkende regels. Deze staan in de offerte apart vermeld.

Voor bijkomende werkzaamheden, bijvoorbeeld ophangen van brandblussers, extra deuren, etc. hebben wij natuurlijk de vakmensen in huis.

Verder kunnen wij natuurlijk de stellingen voor uw magazijn ook leveren. Vanzelfsprekend tegen even scherpe prijzen.


Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!